torsdag, mars 06, 2014

Pigs in a blanket


Helgen som var provade jag även att bjuda lillan på smågrisar i filtar. Så enkelt när jag hade ett öppnat paket smördegsplattor i frysen. Tinade upp dom och kavlade ut som lite grann. Vispade upp ett ägg i en kopp med en gaffel och penslade degen. Rulla in korven och skär i bitar. Lägg med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i ugnen (ca 200) tills smördegen är lagom brun.

Dottern gillade dom.
Men hon hade ätit lite annat innan så det blev några över. Nigella föreslår att man ska servera dom med en dipp av 100 gram grovkorning senap, 100 gram dijonsenap och 2 msk gräddfil. Jag provade med pyttelite dijonsenap och det var överraskande gott. Lite småplocksmat som barn också gillar. Kanske är bra på en buffé när man vet att det kommer barn också?

Recept ur Nigellas kök av Nigella Lawson

1 kommentar:

  1. Små grisar är alltid goda(om man inte är vegetarian), även för "stora" barn,,

    SvaraRadera