Sidor

torsdag, december 24, 2009

Vit chokladmousse med frukt

5 portioner
2 dl grädde, 20 % fett
200 g vit blockchoklad
2 dl kesella


Frukt
2-3 tsk honung


Vispa grädden. Smält chokladen i mikron. Blanda den smälta chokladen med kesella. Rör ner i grädden. Fördela smeten i glas och ställ att stelna i kylen minst 2 tim.
Blanda frukt med honung. Fördela över moussen strax före servering.

2 kommentarer:

  1. Hmm, jag är HEMSKT sugen på ngt, affären här bredvid är stängd, jag har druckit ett glas vin så kan inte ta bilen och i minus 17 ids jag inte gå till coop - så lägger du ut ngt SÅNT gott?? :P
    Ser riktigt smarrigt ut iaf!

    SvaraRadera
  2. Ja, jag vet. Jag är ond. :)

    SvaraRadera