Det låter lika märkligt som grönsaker i pannkakan, men tänk efter - morotskaka är ju gott. Jag gillar morotsbullarna och det visar sig att morotsplättar helt enkelt är lite saftigare än vanliga. Riktigt goda alltså.
3 morötter
4 ägg
2 dl mjölk
2,5 dl dinkelmjöl
0,5 tsk salt
1 burk naturell keso (250 gram)
Gör så här:
Riv morötterna fint. Vispa äggen och häll i mjölken. Tillsätt mjöl och salt och vispa till en jämn smet. Rör ner morötterna och keso och blanda. Grädda i smör.
tycker det låter gott!
SvaraRaderaHej! Måste bara få lämna en kommentar! Är in ibland och läser din blogg, gillar att du har en massa roliga recept blandat med intressanta renoveringsbilder osv.
SvaraRaderaHar försökt kommentera en gång tidigare, men det försvann! (?)
Iaf så måste jag bara säga att jag faktiskt i skrivande stund steker morotsplättar, dock utan keso, men med samma kryddor som är i morotskaka! De blir kanongoda! Tack så hemskt mkt för tipset! =)