Sidor

onsdag, oktober 26, 2011

Kyckling garam masala


Kyckling garam masala
4 portioner
4 st kycklingfiléer (500 g)
1 st röd paprika
2-3 msk garam masala (Santa Maria kryddmix)
1 burk crème fraiche (2 dl)
1 dl vatten
2 msk hackad bladpersilja

Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg kycklingfiléerna ganska trångt i en ungsfast form. Finhacka paprikan och blanda med kryddmixen, crème fraiche och vatten. Häll över kycklingen.
Skjuts in i ugnen i ca 25 minuter tills kycklingen är genomstekt.

Koka riset medan du väntar, duka bordet, diska och städa undan. ;)

Familjens betyg: 25/30
Snabbt och enkelt betyg: 10/10

Santa Marias garam masala är INTE kryddan garam masala som finns i många indiska recept. Det är mer en egen kryddblandning som man tagit kryddans namn till, förvirrande men gott.

1 kommentar: