onsdag, oktober 26, 2011
Kyckling garam masala
Kyckling garam masala
4 portioner
4 st kycklingfiléer (500 g)
1 st röd paprika
2-3 msk garam masala (Santa Maria kryddmix)
1 burk crème fraiche (2 dl)
1 dl vatten
2 msk hackad bladpersilja
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg kycklingfiléerna ganska trångt i en ungsfast form. Finhacka paprikan och blanda med kryddmixen, crème fraiche och vatten. Häll över kycklingen.
Skjuts in i ugnen i ca 25 minuter tills kycklingen är genomstekt.
Koka riset medan du väntar, duka bordet, diska och städa undan. ;)
Familjens betyg: 25/30
Snabbt och enkelt betyg: 10/10
Santa Marias garam masala är INTE kryddan garam masala som finns i många indiska recept. Det är mer en egen kryddblandning som man tagit kryddans namn till, förvirrande men gott.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mmm de där såg riktigt gott ut!
SvaraRadera