Sidor

fredag, april 27, 2012

Fredagsmys i vårat hus

Ikväll har vi haft fredagsmysmiddag. Det vill säga pizzeria Westin, idag hjälptes vi åt med pizzabakandet. Det blev gott. Min syster var här och åt och Alva fick prova hennes hår.
Allt klär en skönhet. :)
(Fast vattkopporna är inte så fina.)
Så när vi ätit och pratat ett tag och sett lite på en serie så var det dags för kaffe och eftersom jag har så mycket jättegott fika hemma nu tog jag mig en sväng ner till frysen. Detta kan man bli bjuden på hemma hos oss.
Nutellacupcake (recept kommer) till Alva, Snickersruta till mig och after eight cupcake till Moster Bettan (Alva säger "Motter Betta" och hon blev verkligen helt överlycklig över att få besök och få prata med någon annan än familjen.)
Tobbe, Lukas. Ni får fika hur mycket ni vill, jag har ju börjat mitt nya liv nu.
(Stäng frysboxen ordentligt, det är kravet.)
Så cyklade Bettan hemåt. Alva fick på sig pyjamasen och sa att hon ville sova i sitt rum. Så istället för att vänta tills imorgon skyndade vi oss att flytta in hennes spjälsäng och där ligger hon nu och pratar för sig själv. Det verkar vara liiite svårare att somna där inne. (Men å andra sidan sov hon från 12-16.30 då vi väckte henne.)
Så snart hon somnat tänker jag ta en bok och lägga mig och läsa. Jag steg upp fem med Alva i morse så jag tror inte att det blir många sidor läst, men jag har längtat efter sängläsningen. Det är ju över två år sedan något sånt pågick hemma i sovrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar