Sidor

torsdag, april 26, 2012

Vit fisk med hummersås

400 g vit fisk (sej eller torsk som någon fiskat upp)
3 msk hummerfond (Touch of taste)
1 dl vatten
1 dl crème fraiche
2,5 dl grädde
2 tsk dijonsenap
1 msk dill

Vispa ihop allt utom fisken och låt koka upp på spisen. Placera fiskfiléerna i en ungsfast form. Häll såsen över laxen och tillaga i ugn tills laxen är klar, ca 30 minuter.
Om man vill kan man strö över en msk stenbitsrom vid servering. (Säkert jättegott men det glömde jag.)
Servera med pressad potatis.

Under tiden det tillagas hinner man putsa köksfönstrena på insidan och duka bordet. Eller bara ta det lugnt och läsa i en tidning. Eller underhålla hungriga barn.
Egentligen var det lax i receptet men vi hade vit fisk i frysen och det funkade lika bra.

1 kommentar:

  1. Det där lät gott! Måste jag komma ihåg att tillaga nästa vecka =)

    Vi är supernöjda. Men vaaarför blir alla inredningsdealjer man hade innan så himla fula? :) Har dock inte råd att köpa nåt mer nu på år och dagar, haha.

    SvaraRadera