Sidor

tisdag, augusti 28, 2012

Fläskkotlett med ostig aubergine

Kvällens middag.
Ostig aubergine (4 portioner)
1 aubergine
0,5 dl olivolja
500 g cocktailtomater
200 g ost (mozzarella)
1 tsk salt
0,5 tsk svartpeppar
40 g babyspenat

Gör så här:
Sätt ugnen på 225°.
Skär auberginen i skivor och en plåt ringla över olivolja, vänd runt skivorna ordentligt i oljan. Låt stå i ugnen tills de fått fin färg, cirka 10 minuter. Lägg på tomat och ost på plåten. Strö över salt och peppar och låt stå ytterligare 5 minuter. Lägg bladspenat på ett stort fat och fördela allt från ugnen på spenaten.

Till auberginen stekte vi fläskkotletter i olja med lite salt och svartpeppar.
En snabblagad middag. Det smakade inte så mycket men var gott ändå. Vi kör med Coops matkasse i veckan så det blir bara nya recept. Hittills har det varit bra. Två rätter kvar innan helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar