Middagen i matlådeversionen. Inte så läskande som det var men med lite sallad så... |
1 morot
500 g nötfärs
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
0,5 dl crème fraiche
Smör/kokosfett
Gör så här:
Skala och finhacka löken. Skala och grovriv moroten. Blanda färsen med lök, morot, salt, peppar och crème fraiche till en jämn smet. Forma åtta avlånga biffar. Stek dem i smör eller kokosfett runt om så att de blir gyllene och genomstekta.
Broccoli och kålmos1 blomkålshuvud
1 broccolistånd
1/2 kruka färsk persilja
1–2 dl crème fraiche
Salt och peppar
Gör så här:
Dela blomkålshuvud och broccoli i buketter och koka i vatten tills de blir mjuka, det tar runt 5 minuter. Häll av vattnet och mixa med persilja och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar