lördag, mars 16, 2013

Kyckling med parmesan och pestosås

Den här var poppis eller så var dom hungriga, det tog i alla fall slut helt. Inga rester, fast jag hade mycket mer kyckling än i receptet. (Barnen fick pastaskruvar till också, vi vuxna åt sallad och grönsaker istället.)

Kyckling med parmesan och basilika
400 g kycklingfilé
Smör till stekning
1 dl riven parmesan
Lite basilika, gärna färsk
Salt och peppar

Gör så här:
Skär kycklingen i lite tunnare skivor. Smält smöret i en stekpanna och bryn kycklingen. Salta och peppra. Lägg spetten på ett fat. Strö över parmesanosten och lägg på lite basilika.

Pestosås4 msk pesto
2 msk gräddfil
0,5 tsk örtsalt

Gör så här:
Blanda ihop

1 kommentar:

  1. Hej Jag är Ana från Fooduel.com. Det är en plats där användarna röstar recept
    1 till 10.

    Det finns en rangordning av de bästa recepten och en profil med dina röstat recept. Varje recept har en länk till bloggen som tillhör receptet. På så sätt kommer du att få trafik till din blogg

    Det är enkelt, snabbt och roligt. Det bästa fotot recept kommer att vara här.

    Jag inbjuder dig att komma in, lägg till din blogg och ladda ett recept med en fin bild.

    Vi skulle älska att du deltar med några recept som denna. Ser fantastiskt!

    Hälsningar

    http://www.Fooduel.com

    SvaraRadera