Sidor

måndag, juni 21, 2010

Stort hus

Nu är ett STORT hus till salu. En K-märkt Patron Hedkvist hus. Alla kidsen skulle kunna ha eget rum om vi hade det huset. Tio sovrum. Om man får drömma. Om någon vill ge mig minst två miljoner som det kostar att köpa.Ståtligt hus eller hur?Jag gillar snygga trappor som den här. Fast måla om skulle jag förstås vilja göra. Maken vill ha enplanshus och det är besvärligt att dammsuga trappor så jag kan hålla med honom om att enplanshus är bra.Punschveranda, här skulle vi sitta och äta arraksbollar till kaffet. Eller så kan jag ju sitta där och brodera och titta mig omkring.Vinkällare, här skulle jag fixa till med bord och vinställ längst väggarna. Mysiga ljus och så där. Tänk "Peklo" (resturangen i Prag)...

Huset tilltalar den där köp och fixa till mig lusten.
Men det verkar vara mycket att fixa, lite väl mycket faktiskt.
10 kakelugnar - det är mycket ved att hugga om man ska myselda i alla dom.Snickarglädje som ropar kom och skrapa och måla om mig till den som har ork.
Nä, det blir då inte billigt för den som tar över det där...
Men det vore kul att följa en blogg som köpte huset och fixade till det till drömvillan. Eller något annat. Det är ett väldigt stort hus som skulle lämpa sig för något mer än att bara bo i.

2 kommentarer:

  1. Haha, kan bli en anings svårt att döda alla myggor, men jag ger det lugnt ett försök. Hatar dessa irriterade småäckelkryp ! Tänke ju fråga om jag kunde få en "inbjudan" till din andra blogg ? Den förra har gått ut. Skulle va super schysst :)

    SvaraRadera
  2. ja alltså, vilket hus det där är!!

    SvaraRadera