Sidor

måndag, september 20, 2010

Underbart fint

 Pomp De Lux
Beställt i storlek 86, då barnet lär kunna gå.
Jag tänker mig att det ska passa till när hon ska vara fin kring jul. Den passar nog bara till festliga tillfällen men det går vara så då...

7 kommentarer:

 1. Jo jag är också besviken! :/ Nåja! Man får it tappa hoppet :) !

  Det där var råfint! Jag gillart! :-)

  SvaraRadera
 2. märkpennor kan du köpa på nästan vilken bokhandel som helst men annars går det ganska bra med en bläckpenna eller spritpenna också.

  SvaraRadera
 3. jätte fint!

  Ja du, jag är rädd, dock vill jag inte skylla på något särskilt parti. Jag tror att det är ett kollektivt misstag som lett till att vi har SD i riksdagen. Den sittande regeringen tog inte "hotet" på allvar för fyra år sedan, medierna har inte släppt in dem, Svensken har förlöjligat dem och Rödgrönt har gett dem uppmärksamhet och underdog status. Det jag vet är att det är allas ansvar att se till att de får så få röster som möjligt i nästa val, men tyvärr så får de ju fyra år att prova på i salongerna och slipa sig..

  Håller med om att det är läskigt hur utspridd "vardagsrasismen" är. Har haft mammor i min mammagrupp som ondgjort sig över invandrar men sen skrattat bort det med " tur de bakar god pizza". Jag blir så ARG!

  SvaraRadera
 4. Så fint, jag hävdar fortfarande att det finns finare tjejkläder än pojkkläder :)

  SvaraRadera