Sidor

måndag, juni 20, 2011

Soffbordet Karma

När jag köpte vardagsrumsbordet som vi numera har i vardagsrummet på Öob (det ska man ju egentligen inte avslöja) var det billigt.
Det var i alla fall några år sedan och redan då ville jag egentligen ha ett dyrare bord från Mio med tillhörande små bord. Men det var ju för dyrt.

När M frågade vad vi ska ha för bord i "uterummet" for mina tankar direkt till detta bord som egentligen är tre bord. Men det vågade jag ju inte säga för jag tänkte att det kostar väl typ 4500-5000 kr och det är för dyrt.
Så här ser det ut:
Soffbordet KarmaSå idag så var jag in på bloggen Husligheter och fick idén att göra Alvas garderob utav ett gammalt skåp eller ett vintrinskåp. Så jag sökte på skåp på Blocket för att se om det fanns något passande objekt där och snubblade in på en annons som sålde just Karma bordet. Å i det läget tänkte jag att det inte är läge att tveka så jag ringde och sedan åkte jag och köpte bordet. Prutade till och med en hundring för att uttagsautomaten inte ville spotta ut något annat än 500-lappar.
Nu är det bara hålla tummarna att M inte hatar det...

Jag ska vaxa bordskivan innan han ser det så att det gör ett gott intryck. :)

5 kommentarer:

 1. Tack! Det är Emma Watson, Hermione från Harry Potter

  SvaraRadera
 2. Dom hörde av sig till oss :)

  SvaraRadera
 3. Åååå.. det där bordet suktade jag också efter en gång i tiden! Tycker att det är skithärligt! =)

  Rökvatten är typ... vatten med röksmak, liquid smoke heter det jag har. Brukar finnas i de flesta butiker, men på lite olika avdelningar, fråga personalen!

  Jag har tyvärr inget mer exakt recept, men om man googlar på pulled pork får man upp ganska många förslag. Man kan använda vanlig köpt bbq-sås, men den innehåller alldeles för mkt socker för oss.

  Coleslaw är världens enklaste att göra- hyvla vitkål med osthyvel eller i matberedare. Häll kokande vatten över i ett durkslag. Blanda sen med massor med majjo, lite creme craiche, dijonsenap, peppar och örtsalt!

  SvaraRadera
 4. Kom på en sak som jag har tänkt fråga dig rätt så länge- Me&I har en klänning "folkcars everywhere" som jag skulle vilja köpa till Lovis, kan man köpa den genom dig då, eller måste man anordna ett party för det?! Håller du förresten fortfarande i partyn?

  SvaraRadera
 5. Man kan köpa via mig. Men vi har sålt slut för denna säsong.
  Däremot så har jag kvar en i min PK som jag säljer.

  SvaraRadera