Sidor

söndag, mars 25, 2018

Söndagssummering

Tisdag var det avslutning för Korpen dansen som dottern deltagit i under denna termin. Trist att det är slut, hon tyckte det var roligt och jag var i gymmet under tiden. Eller gåbandet då, det var ett tag sedan jag var i själva gymmet...

Fredagmorgon körde jag till flygplatsen och åkter ner till Stockholm för babymässa. Montern fixades på fredagen och så stod vi på mässa lördag och söndag. Många trevliga samtal med kunder och ett par säljare som kikade förbi. Babblarna och ballonger var väldigt populära hos barnen. Såklart!Jag gjorde också något jag ALDRIG gjort förr! Jag åt ensam på restaurang! Det var på tiden, i andra fall brukar jag lösa det med att köpa något och äta på rummet. Men jag kände att jag behöver mer än en tråkig macka och ville ju passa på att äta mat när jag var i Stockholm.
Första kvällen var jag för trött för att gå långt så då fick det bli restaurangen på hotellet. De hade cannelloni med skogssvamp, spenat, ricottaost och parmesan som serverades med en hög av sallad ovanpå. Lite snålt med skogssvampen och lite torrt med nästan bara ricottaosten inuti rullarna. Helt okej då men inget jag skulle beställa igen. Nära hem till mitt rum och tidig kväll blev det.
Lördag traskade iväg ända till Sibyllegatan 29. Först hade jag tänkt ta med mig sushin men istället åt jag där. Mätt i magen promenerade jag optimistiskt hemåt i tron att jag skulle hitta rätt utan karta. Men när jag hamnade vid Mood gallerian fick google maps komma fram igen tills jag började känna igen mig igen...
Sushi på Yume sushi är helt klart värd promenaden...
Söndag när det blev lite folk på mässan mot stängningstid började vi inventera vårt kvarvarande lager som vi sedan raskt packade ihop efter mässan avslutats. Jag som varit lite orolig att inte hinna med flyget hade verkligen ingen stress och tid att sätta mig en stund och ta en kaffe i lugn och ro innan jag åkte ut till Arlanda.
Espresso house är en av nyöppningarna jag väntar på hemma i Piteå.
Jag kom hem sent till familjen, dottern sov sedan flera timmar och jag var lika trött jag, men det var kul att stå på mässa. Många trevliga människor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar