Sidor

söndag, april 14, 2019

Söndagssummering - lilleman 28 veckor
Måndag med babysim, jag var lite sen i badet men det gick bra ändå. Gjorde nått ärende på hemvägen också, en bra start på veckan att dottern fick sig en egen nyckel. Vi åt pasta med bacon och fick hem veckans matkasse.


Tisdag bakade jag konfettikakor och snickerdoodles till stallet (min dotter rider inte men här i kollektivet hjälps vi åt). J tog alla barnen till badhuset efter middagen och då satt jag bara och myste med lilleman.Onsdag hämtade jag sexåringen halv tre och fixade lite middag (torsk), sen skjutsade vi 11-åringen till stallet och åkte hem och övade lite bokstäver genom att skriva önskelista. Lilleman var inte alls harmonisk och gnällde och kräktes. Provade ge honom gröt vilket inte gick jättebra, men sen somnade han lugnt. Jag fick plötsligt en lust att matblogga igen.


Fredagsmys med lammjärpar som "kollbon" kryddat med paprika istället för timjan. Såsen var också god och det blev en helt fantastik middag med ett glas rött vin. Jag gillar lamm men de där vinglaset (eller att jag sov två timmar extra) gjorde att jag hade lite huvudvärk på lördagsmorgonen.

Kollektivet på Max

Lördag åkte vi till Eufåria på marknad. Inköp av två chokladkakor (till de vuxna) och en smörkniv. Sedan stan och inköp av lördagsgodis (till barnen) och väldigt tidig middag på Max. Jag matade lilleman ordentligt och åkte sedan på 50-års kalas. Eftersom han äter ca var tredje timme så fungerade det bra att jag var borta ett tag. Jag längtade ändå hem för att träffa lillen igen efter två timmar men det är ju trevligt att träffa folk också.


Söndag steg vi upp hyfsat tidigt då dottern skulle se Moraträsk med mormor och behövde få i sig frukost. När hon kom hem åkte vi till Rosvik och åt semlor, drack kaffe och pratade. Lilleman sov en stund i vagn och mådde gott han med. Sköna söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar