1 röd lök
3 tomater
0,5 medelstor gurka
0,5 grön paprika
0,5 röd paprika
1 pressad vitlöksklyfta
8,5 dl tomatjuice
0,5 tsk strösocker
Salt & peppar
0,5 dl olivolja
0,5 dl vitvinsvinäger
Finhacka lök, tomat, gurka och paprika. Lagg i en skål och tillsätt vitlök. Blanda olja, vinäger, tomatjuice, socker, salt och peppar. Blanda sedan ihop allt och ställ i kylskåpet.
Servera med vitlöksbröd eller vitlökskrutonger.
Soppan såg ut som kräk i en skål och smakar som nått man borde ha till tacos som tillbehör, inte något man vill äta som huvudrätt. Jag åt två portioner i alla fall för att jag var hungrig så det var i alla fall ätbart. Barnen avskydde maten. Maken lika mycket och jag vill aldrig äta det igen.
![]() |
Recept ur "Den stora vegetariska kokboken". Där jag hoppas att det finns godare recept att prova... |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar