Sidor

onsdag, oktober 11, 2006

Shoebox

Jag antar utmaningen och visar mina skor. ALLA mina skor, förutom ett par gamla Yeti-skor som jag tror jag har i stugan och ett par gummistövlar som jag tror jag har i Piteå (förutsatt att ingen har slängt dem bara för att jag inte har använt dem på en si så där tio år)...
Så här är dom, gamla skor inköpa under London vistelsen. Andra skor och se där, jag har lyckats samla på mig fler par än jag trodde. Men i ärlighetens namn så ska två par få hamna i soporna snart och ett par är för stora.
Silvriga platåskor som gör mig jättelång, så lång att jag kan kika över folks axlar på puben. Superhöga röda klackar. Pärlbeströdda kinaskor gör vilken klädsel som helst festlig. Samt en massa andra klackar...
Överraskningen är mina röda mystofflor. Tofflorna jag brukar gömma när folk kommer på besök. Jag fick dom i julklapp av min moster och tänkte:
"Yeah, right. Dom fula tofflorna kommer jag aldrig att ta på mig men tack för ändå."
Men mina frusna fötter hamnade en dag i det som låg närmast och det visade sig att dom trivs väldigt bra i varma fluffiga fula röda mystofflor. Så nu åker de på så fort jag kommer hem. Om jag inte har besök alltså...Nu har jag i alla fall samlat ihop dem på ett ställe. Min nya under-sängen-låda från ikea, som jag har skruvat ihop i helgen.

Här kan du kika på fler som har visat upp sina skor:
Miashopping
Camilla (mååånga skor)
Engla
Nina (flera högklackade jag verkligen skulle vilja ha)
Hotspot
Moderniteter
Modetjejerna har många skor men alla har inte visat ALLA. Det tycker jag skulle ha varit intressant att se. Läste i en tidning en gång att medelkvinnan äger 42 par skor och jag vill veta om den statistiken verkligen kan vara baserat på verkligheten. Hur många skor äger du, totalt? Inklusive gamla gummistövlar som du aldrig använder men inte har slängt bort ännu???

3 kommentarer:

 1. Jag visade lite sommarskor i våras http://www.miashopping.com/blog/2006/05/04/valkomna-ut-i-varsolen/. Ja, hur många skor har jag egentligen totalt. Det kanske stämmer med ca 40 om man räknar med flippflopps och gympaskor.

  SvaraRadera
 2. Snygga boots de bruna längst bort med snörning :D vad kul att du länkat till min blogg förresten :)

  SvaraRadera
 3. såg du på äntligen hemma sist...de byggde en smart skoförvaringsplats..något för dig kankse..
  det går i repris imorgon annars..! :)

  SvaraRadera