Sidor

fredag, oktober 03, 2008

Halloween - Kill Bill som en grupp

Förra året skrev jag att det vore kul att klä ut sig som Uma Thurman i Kill Bill, eller hennes rollfigur The Bride - Beatrix Kiddo förstås.Den tvådelade Kill Bill dressen kan köpas hos till exempel:
BuyCostumes
Halloweenfantasy
och finns de inte där så sök på "The Bride Jumpsuit" som den maskerad dressen heter.Vill man då piffa upp det lite extra, kan man köpa en lyxigare (dubbelt så dyr) variant på Mooncostumes. Vill man verkligen köra på deluxe varianten eller helt enkelt bara ha Uma Thurmans gula skinnjacka från Kill Bill så finns den att köpas hos Abbyshot.
Tycker man då sedan att en gul sportdräkt är lite för mycket kläder att ha på sig och letar efter något mer utmanade så måste det ju bli en "Naughty ninja", från till exempel Costumeshops.

Om man sedan har en blond kompis så är det ju självklart att hon vill klä ut sig till den elaka Elle Driver som klädde ut sig till sjuksköterska och tänkte döda bruden när hon låg i koma. Sjuksköterskedräkter finns det gott om. Men jag hittade faktiskt en speciellt för denna grupp, det måste ju vara en ögonlapp också! Den dräkten är från Escapade i England, så det borde vara snabbare leverans än från USA.

Om man sedan har en mörkhårig kompis så är det ju självklart att hon också vill vara med och klä ut sig till O-Ren Ishii med vit kimono och håret i knut. Jag skulle rekommendera att man helt enkelt syr en rock med långa ärmar och lindar ett lakan runt omkring. Men kan man inte sy så kan man köpa en O-Ren Ishii dress hos Escapade, men egentligen heter den "Killer Geisha costume".

En enkel utklädnad i sammanhanget är att klä ut sig som Gogo Yubari, O-rens lojala lilla mördarmaskin. Lätt för att det just nu är lite modernt med preppy looken. Kjolen är från Lindex och kavajen från Ellos. Knästrumpor finns i närmaste Lindexbutik och en röd slips kan man leta efter hemma hos pappa.
En liten discokula på en kedja kan se ut som hennes vapen.

På tal om killar, så kan de klä sig i mörk kavaj, mörka byxor, vit skjorta och hänga på sig en svart mask (ungefär som Zorro) och föreställa resten av O-rens fotsoldater.

En skrämmande samling, som blir ännu läskigare med teaterblod...

1 kommentar: