Sidor

måndag, oktober 13, 2008

V - Diana den ondskefulla ödlan från rymden

Kommer ni ihåg tv-serien V? Det borde ni den har ju gått i repris både en och två gånger. Första gången den gick var jag ganska liten men fick ändå se det (efter att mostrar och farmödrar ringt mina föräldrar och frågat om det verkligen var sant att jag fick det).
Den elakaste av ödlorna var Diana, hon som åt upp en hamster i första avsnittet (Jag blev helt fascinerad över att hon kunde gapa så stort och pappa förklarade att det var "trickfilmat" något som var ännu mer fascinerande, hur hade dom gjort?).
Diana hade alltid en elak plan på gång som kunde innebära slutet för motståndsrörelsen och hennes konkurrenter på rymdskeppet. Hon badade med ålar och åt diverse djur och var så där superond utan förmildrande drag. Människorna skulle samlas in som mat eller hjärntvättas till att stödja ödlorna.

Men den snälla ödlan Willie hjälpte motståndsrörelsen ledda av Judy och Mike. Tonårsflickan Robin förälskade sig i en förklädd ödla och födde underbarnet som var en mix av båda generna. Det gjorde att hon hade en del förmågor som Diana ville komma åt att kontrollera.

Det är ännu en idé till Halloween att klä ut sig till en förklädd ödla i orange. Om inte kan ni kanske roas av reklambilen på Judy och Mike nedan.
Se vad jobbigt det är att bli beskjuten av ödlorna.
Känn 80-talet :)
Det ryktas att det ska bli en tv-serie som uppföljare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar