Sidor

tisdag, november 23, 2010

1 år

Vad behöver en ettåring?
Vilka leksaker är kul mellan 1-2 år?

Jag knåpar på en önskelista och vill inte komma på vad vi egentligen borde önskat åt henne två veckor senare :)
Vanliga mössor drar hon gärna av sig, men pojkarnas plastmössa som ser ut som en vaddå är tydligen superkul att leka med (kan vara ett fall av "jag kan själv"). Den verkar inte vara riktigt lika god att smaka på som deras kepsar, bara nästan. :)

4 kommentarer:

 1. Hmm. Om jag inte vet vad Nellie behöver så önskar jag inget åt henne, ta hellre presentkort så kan du köpa det hon behöver den dagen du kommer på det :)
  Fast ja, jag är kanske ltie tråkig men gillar inte det där köpa för köpandets skull :P
  När Nellie skulle fylla 1 hade jag inte köpt ngt men fick så dåligt samvete dagen innan att jag skyndade mig till coop och köpte en mjukiskatt och en grej som spelar :)

  Till jul får hon 6 paket: 1 med kläder, 1 med strumpor, tjockare tuschpennor, en bok, en liten docka och...ngt mer som jag glömt. Egentligen för mkt för en som inte förstår sig på men jag antar att jag draggades av köpdjävulen ;)

  SvaraRadera
 2. Norah fick mycket (som hon älskade men som mamma hatade ;) som lät,typ keybord,dator,spelade telefon m.m.Det var uppskattat!Sen händer det mycket mellan 1-1½ år så lite böcker med enkla bilder kanske?

  SvaraRadera
 3. Bra idé tuschpennor ska hon få av mig.

  SvaraRadera
 4. När Sofie fyllde ett år fick hon en ny rolig tandborste, tandkräm, ritpapper och kritor (som inte går att måla på sig själv med så som tuschpennor kan samt stiften far rätt illa). Ett tips är ett laminerat fotoalbum som du kan pyssla ihop som är bara hennes som hon kan bläddra, bita och leka med. Då med bilder på mamma, pappa, brorsorna osv. Sofie har bläddrat och lekt mycket med hennes egna lekalbum.
  Kram Johanna

  SvaraRadera