Sidor

lördag, december 08, 2012

Shoppat julpynt


EM i Piteå hade konkursutförsäljning igår så när jag hämtat Alva åkte vi iväg dit. Det blev två fynd från Cult Design. Jag har visserligen redan en tomtegömma därifrån men denna var också fin och det fanns en matchande ljusstake och en sån hade jag tänkt köpa. (Jag visste bara inte hur den skulle se ut.)
Lite stickat på ljusstaken. Vi måste förstås fylla den också och byta löpare på bordet.
Tomtegömman kostade bara 99 kr nu när det var utförsäljning.

Anledningen för att åka till EM i första början var ju att fynda Yankee candle till bra pris. Det gjorde jag också. Ett paket med tre små juldofter. En som luktar röda äpplen. En som luktar citronlavendel och en som luktar passionsfrukt. Det är bra med fynd, jag älskar yankee candledofter men det är en utav de där sakerna jag oftast inte unnar mig själv.
"Sparkling cinnamon" luktar verkligen julbak. "Christmas wrench" är en doft för den som saknar äkta julgran och "Christmas cookie" luktar kaka.

2 kommentarer:

 1. Vilken fin adventsstake!

  Jo, hellre att dom får det över jul än innan Thailand! Men får jag välja så hade det bästa varit om hon hade fått det idag, helst igår, så man slapp oroa sig om man måste stanna hemma hela julhelgen eller ej. Men jag har hört att vattkoppor kommer oftast som mest olägligast ;) Men som sagt, huvudsaken dom inte får det när vi åker till Thailand. Småbarn kan få det, tror inte dom är speciellt skyddade faktiskt. Vet många småttingar som fått det från våran mammagrupp. Huva :/
  Men i 9:an? Visst är man jättesjuk om man får vattkoppor som vuxen?

  SvaraRadera
 2. Jo, man blir ju det så jag fick medicin direkt. Det gick ganska bra, jag hade haft en grym influensa veckan efter och det var mycket värre så vattkopporna kändes ändå inte så farliga i jämnförelse.
  Micke hade det när han gjorde lumpen och då trodde inte ens läkaren på att han hade vattkoppor. :)

  SvaraRadera