Sidor

torsdag, juni 13, 2013

Inställd resa :(


Idag är det vår bröllopsdag.
Jag firade frukt/blommor bröllop med att äta melonsallad till lunch. :)

Idag skulle vi egentligen ha hoppat på ett flyg ner till Stockholm, ätit lite frukost och sedan tagit flyget vidare till Prag. I Prag där vi förlovade oss för fem år sedan skulle vi gå omkring bara vi två. Ladda batterierna och bara vara ett par. Strosa runt på kullerstensgator och njuta, av varandra och god mat. Besöka den där vinbaren där man kunde köpa en fin, fin ostbricka igen och prova olika röda smaskiga viner. Äta sushi till buffépris på ett rullband och bara ha det gott. Jag skulle även få uppleva min första rockkonsert och se Kiss live.

Men så blev det inte.
För det där resebolaget som funnits i flera år och inte hade några anmärkningar hos konsumentverket eller kronofogden har ändå sålt resor utan att boka några biljetter och har nu gått i konkurs.
Det känns surt.
Vi som hade ordnat barnvakt och skulle vara lediga från jobb båda två.
Om vi får tillbaka några pengar? Det vet vi faktiskt inte, men vi har i alla fall ansökt om det hos resegarantinämnden.
Jag fick ändå både en bra och en dålig present idag. Magsjuka härjar på plattformen som mannen jobbar på och eftersom att han inte kan åka över och jobba (han bor på en annan plattform och flyger helikopter till jobbet varje dag) så får han komma hem till mig.
Den dåliga presenten är en kraftig förkylning, vore det inte för att jag måste buda hem en t-shirt till dottern på Tradera så skulle jag gå och lägga mig nu.

2 kommentarer:

  1. Verkligen tråkigt! Hoppas ni kan ta igen denna resa en annan gång :)

    SvaraRadera