Sidor

söndag, februari 14, 2016

Helgmys

Lördagsfin. Rosett från en vinflaska passar bra i håret och matchar fin till tunikan.
Helgen började bra. I fredags hämtade jag upp maxmål åt lillan på vägen hem, hon fick äta så fort vi kom hem. Jag och maken skippade middagen och grabben skulle ut och lyxa sig på afterworkbuffé så när maken skjutsade in honom till stan fick han köpa ost och kex. De var vi lagom sugna på när dottern gick och la sig. Riktigt gott, det var ett tag sedan vi åt ost och kex.

Min nya shoppingväska.
I lördags hade jag me&i träff och upptäckte att jag åkt iväg aningen tidigt så jag passade på att handla före träffen. Lyckligtvis hade jag ju med mig min fina maskrosväska så den fick jobba för första gången. Jag älskar verkligen trycket, dottern ska få ha en ljusrosa klänning på sin första examensdag.

Vi åt ceasarsallad till middag och sedan chips till melodifestivalen. Jag gillar de nya rutiga chipsen, jag smakade cheddar & chipotle på butiken men hittade bara sourcreamsmak när jag skulle köpa chips. De var också goda. Jag hade även ett lyxproblem, två vita dippar och jag har ingen aning om vilken som var vitlök och vilken som var sourcream/wild onion. Men jag gissar att den med crème fraiche var den godare av de två. Jag fick en flaska bubbel med ett hjärta på av maken i present, det passade både till sallad och chips. :)

Men allra bäst med helgen är att man får tid att umgås med såna här små töser. Idag köpte jag en halv sida lax och bjöd in två gäster på middag. Grabben hade redan köpt en pizza så jag tänkte att han svälter i alla fall inte ihjäl för att jag serverar fisk och han åt faktiskt lite grann.

Hoppas att din helg också har varit bra och att du får en fortsatt fin söndag.

2 kommentarer:

  1. Hittade cheddar och chipotle chipsen på coop. De var goda, tack för tipset.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, de är supergoda!
      Nu hade till och med Konsum (som är lite mindre) fått in dem också.

      Radera