Sidor

söndag, september 23, 2018

Söndagssummering

Måndag kom och måndag gick utan någon bebis. Jag var till barnmorskan som mätte blodtryck och sa att hon skulle höra av sig torsdag.
Jag jobbade lite och sov en massa tupplurar, hoppades alltid att någon skulle starta upp under natten men fick förutom alla toalettbesök hände ingenting (ca 1 gång/timme, jag skojar inte. Barnet är stort därinne och det spänner och gör ont ibland.) Hann  med att fixa naglarna. La ut kläder till försäljning och gick därför upp och ned för trappen så fort något sålts.
Men behövde en himla massa vila på dagen då nattsömnen var så avbruten.
När man gått 6 dagar över tiden. Lagom trött.
Lördag åkte vi till Sunderbyn för överburenhetskontroll. Jag var öppen ynkliga 3 cm men hon kom i alla fall åt att göra en rejäl hinnsvepning. Det har molat på lite mensvärksliknande sedan dess. Så förhoppningsvis kommer det igång så småningom.
Vi lunchade på sushi och sedan åkte till Babyproffsen och hämtade en babybox då de sagt att det kanske kommer igång. Men då saker och ting snarare lugnade ner sig åkte vi hem istället.

Nu är planen en ny kontroll på måndag och sedan igångsättning på tisdag. Så vi sa att vi kommer att stanna i Sunderbyn då, om det inte händer tidigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar