Sidor

söndag, november 04, 2018

Söndagssummering - höstlovsvecka

I veckan har det varit höstlov. Vi har därför inte behövt stiga upp nån viss tid och åka till skolan så i stort sett har vi haft sovmorgon och här mot slutet hade dottern nästan vänt på dygnet. Men så fick hon ha en sovkompis igår och de la sig rätt snällt där vid 10 och somnade före elva. För att sedan väckas av en gallskrikande lillebror kl 7 på söndagsmorgonen. Det betyder att hon ändå var i fas idag och snällt la sig halv nio.
I måndags åkte vi och lunchade på Espresso house, jag tycker det är mysigt där. Kaffet är gott och likaså mackan. Det blir ju lite svårt att veta vad man ska underhålla med när det är lov. Förra året var vi i Thailand och det är ju väldigt svårt att mäta sig med. Ett varmt härligt minne i alla fall.
I veckan har dottern haft kompisar hemma. Vi har varit till biblioteket och sedan var vi och fikade räksmörgås på Ekbergs också. Så kan man sammanfatta höstlovet. Kompisar, fika och en himla massa bus eller godis. Tror att dottern och hennes kompis fick närmare ett kilo godis i lördags. 
Nu är i alla fall höstlovet slut och jag välkomnar vardag igen. 

Mamma barn matchning med den lilla. Hittade en body på Åhléns som matchade den orangegula färgen på me&i blusen perfekt. Så tur att vi ändå behövde en till body också...Lillen lite piggare än vanligt efter sovmorgon.

Foccacia lunch på Espresso house.

Lillen började ha lite beläggning på huvudet så han fick oljebehandling och så kammade vi håret så att det inte blir skorv. Så lätt att få bort om man gör det, jag kan tänka mig att det inte är så behagligt att ha på huvudet. Storsyrran passade sedan på att kamma en frisyr. Om hon haft sånt hår när hon var bebis hade jag nog försökt knyta en liten rosett i det...


Det här med att barnet sover i vaggan fungerar inte bra för tillfället. På kvällarna sover han mest i famnen och nära i sängen. 
Mina små leopardbarn på Ekbergs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar