Sidor

onsdag, november 21, 2007

Omgjort

Gårdagens tisdagstema var omgjort och det passade mig alldeles utmärkt som skulle lägga in de sista bitarna av laminatgolvet. Men så råkade jag somna på soffan så det blev idag istället.Nu har jag äntligen lagt in de sista bitarna. Jag började lägga golvet och när min blivande pojkvän var på besök la han in resten. Han ringde och frågade var sågen var när jag var på jobbet. Pappa och syrran säger alltid att man ska låta killar hjälpa en med saker, så jag talade om det. Sedan oroade jag mig över att det skulle se fördjävligt ut. Men det hade jag inte behövt, det är en händig kille. Perfekt sågat runt de där rören, fint inlagd golv och dammsuget och undanplockat tills jag kom hem. Lyxigt värre.
Men golvet hade tagit slut så det gick inte att lägga klart. Hon hade beräknat fel i butiken så det var bara att beställa hem två paket till som jag släpade hem på min pirra. Nu ligger det äntligen på plats.
Riktigt stor skillnad jämnfört med tidigare när det var rött, rött, rött.
Fast klart är det förstås inte än. Jag har till exempel inga lister.
Sängen står på golvet för att jag inte tyckte att den svarta sängramen passar in mot de vita väggarna. Troligtvis målar jag om den.
Svarta kitschlampan känns också helt fel. Det blir till att leta lampa hur jag än gör. Hittar jag sänglampan i vardagsrummet måste det blir en ny vardagsrumslampa.
Indiska sängbord (i mörkt träslag) vill jag också ha, egentligen vill jag ha en säng i samma men de är så dyra. Då skulle jag hellre åka utomlands för pengarna. Tills vidare har en årsförbrukning av "InStyle" fått tjänstgöra som sängbord.
Byrån står bakom dörren och garderoben som stod där (tidigare i hallen) står i vardagsrummet och är redo att säljas på Blocket.

Så där ja, det var en uppdatering om vad som hänt i sovrummet. Sakta men säkert går det framåt...

1 kommentar:

  1. Vad fint! Åh, vad jag önskar att vi skulle ta tag i vårt kala, kalla sovrum också! Då gör jag en egen repris på den här veckans tisdagstema och lägger upp det.

    SvaraRadera