Sidor

söndag, december 30, 2007

2007 - Kändisskvallret

Kärleken blommade i kändisvärlden och det blev en del fina bröllopsbilder tagna. Julianna Marguelis (ni vet hon som blev ihop med George Clooney i Cityakuten) gifte sig alldeles höggravid. Rebecca Romijn gick till altaret igen under ett vackert sommarbröllop. Men de mesta bröllopen stod Grey's anatomy stjärnorna för. Först ett överaskande bröllop i serien där bruden lämnas vid altaret och ropar att hon är fri. Men i verkligheten är det Kate Walsh som gift sig och sedan söta Katherine Heigl. Katherine är aktuell i en ny film som den eviga brudtärnan men i verkligheten var det hon som stod brud.Under 2007 har det spekulerats om en massa graviditeter. Många väntade med att bekräfta ryktet tills kulan på magen talade sitt tydliga språk och det ser ut som om 2008 blir ett baby boom år i kändisvärlden medan 2007 blev ett baby bump år.
Christina Augliera väntar barn med maken och försökte hålla nyheten från pressen i det längsta, tills hon blev outad av Paris Hilton. Nicole Richie hann knappt sluta med drogerna innan hon avslöjade att hon väntade barn och ville bli någon barnet kan se upp till, så det är bara hoppas att hon slutade med drogerna innan barnet blev till och att hon skärper sig. De flesta var väl mest förvånade att hon kunde bli gravid över huvudtaget när hon var så otroligt undernärt mager.
Andra har fått kämpa hårdare med att bli gravida. Jennifer Lopez väntar äntligen barn men sin sjungande man. Det var inte förrän deras sista konsert på turnén som de officiellt avslöjade att bebis väntas. Då var det redan väldigt synligt och knappast någon överaskning.
Halle Berry har även hon länge velat ha barn och glädjer sig nu åt att äntligen ha en bebis i magen. Det är som om hon ser riktigt, riktigt lycklig ut på alla bilder. Nicole Kidman som gråtit ut i pressen om att hon fick missfall strax innan Tom Cruise dumpade henne väntar äntligen biologiska barn. Det är bara hoppas att det går bra för henne, då hon faktiskt fyllde 40 år i år.
Cate Blachett avslöjade nyligen att hon väntar bebis nummer tre när en reporter frågade om hennes lite putiga mage. Någon som inte har en putig mage än så länge är Jessica Alba, fortfarande smal och tränad har hon ändå avslöjat att hon är gravid och förlovad med pojkvännen.
Det blir spännande att läsa vilka lustiga namn alla dessa celebriteter ska hitta på till sina små.Det har skett en del tillökningar i år, Salma Hayeck fick en dotter som döptes till Paloma. Världens mest mediebevakade familj Angelina Jolie och Brad Pitt adoperade ännu ett barn, en pojke som heter Pax. Brad talar ut om rollen som familjefar som det jobbigaste han varit med om men också det roligaste. Så då får vi se om det blir fler Jolie-Pitts under nästa år. Som vanligt ryktas det att Angelina Jolie är gravid.
En annan som ryktas vara gravid är Brads ex - Jennifer Aniston men lite spekulationer om vem pappas kulle vara i så fall.
Ännu ett rykte är att plastiga Pamela Andersson ska vara gravid med nya maken. Hon ansökte om skilsmässa men drog sedan tillbaka ansökan. Det kanske kan bli en liten Pamela tradition, ett giftemål och en skilsmässa om året. Men när det gäller Angelinas, Jennifers och Pamelas eventuella graviditeter så får vi väl se under nästa år om det är sant eller lögn då inget har bekräftats.Spice girls har återförenats och gett sig ut på turné tillsammans. 10 år senare är mycket förändrat, från att ha varit en bi-figur i sammanhanget är Posh spice Beckham nu den som drar mest applåder. Det ryktas att det stör de andra kryddflickorna :)
Men spice girls fans världen över får i alla fall ännu en chans att se sina favoriter uppträda tillsammans ännu en gång.
En del par har hittat tillbaka till varandra under året också. Reese Witherspoon och Jake Gyllehal slutade träffas men blev sedan ihop igen. De visar sig öppet tillsammans och ryktet säger att bröllopsklockor kommer att klämta. Denise Richards och Heather Locklear har inte blivit kompisar igen. Men Denise har slutat vara ihop med Heathers ex Richie och frågar reportrarna henne om kärlek och relationer svarar hon:
- Fråga inte mig, jag är skild och stal min bästa väns make.
Heather Locklear har hittat en ny kärlek i James Wagner. Om ni minns slutet av Melrose Place så var det deras karaktärer som red iväg i solnedgången tillsammans. Så på sätt och vis är det som om de hittat tillbaka till varandra men utan manuskript denna gång.I år har det grälats en del om kändisbarnen. Anna Nicole Smith födde en dotter och tog sedan en dödlig överdos. Pojkvännen, exet och hennes mamma bråkade sedan vilt om dottern (och Anna Nicoles pengar). Efter många om och men kom faderskapstestet att visa att det inte var pojkvännen som var pappan och flickan är nu i sin biologiska pappas vårdande händer. Charlie Sheen och Denise Richards som skilde sig förra året bråkar fortfarande vilt om döttrarna och diverse andra saker. Bitska mail som har en tendens att hamna i pressen.
Man får hoppas att det inte blir lika illa som med paret Baldwin-Basinger. I år kom en inspelning med Alec Baldwin upp i offentlighetens ljus där han pratar med sin dotter och kallar henne alla möjliga fula ord. Som han sedan skyllde på att han egentligen var arg på exet, Kim Basinger.
Eddie Murphy uttalade sig om att Scary spice inte var gravid med hans barn. Melanie Brown (som hon egentligen heter) sa att barnet var både önskat och planerat innan han helt plötsligt fick tuppjuck. Så föddes dottern, dna test genomfördes och Eddie sa att han visst skulle göra sitt för dottern nu när han vet att hon är hans. Men har enligt Mel B flera månader senare inte ens bekymrat som om att träffa lillan.
Stackars, stackars barn.Folket i Hollywood har inte förstått det här med alhohol och droger i samband med bilkörning. Vissa har inte förstått att man behöver ett giltigt körkort heller. Bill Murray haffades i år i Sverige redigt berusad bakom ratten av en golfbil. Kiefer Sutherland spenderar jul och nyår i finkan efter sin fyllekörning - han var bara villkorligt frigiven. Precis som Paris Hilton, men hon försökte länge använda familjens pengar till att slippa finkan. Kompisen Nicole gjorde sina timmar i fängelset utan att klaga, Lindsay Lohan spenderade några månader på rehab och Mischa Bartons image fick sig en törn innan året tog slut. Hon arresterades utan giltigt körkort, innehavandes olagliga substanser och alkoholberusad.
Hollywoods trafik måste vara väldigt skrämmande!Något som är ännu mer skrämmande är att under 2007 publicerades dessa två bilder. Britney som uppträder och Jennifer Love Hewitt på badsemester med texter om hur feta dessa tjejer är.
Va? De ser ut som helt normala smala tjejer i mina ögon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar