Sidor

tisdag, juli 15, 2008

Miley

Det skrivs en del om Miley Cyrus, inte för att det är intressant för oss i Sverige. Hennes tv-serie visas väl inte ens här? Men i alla fall så är det en Disney serie och Disney vill naturligtvis att deras ”stjärnor” ska hålla en oskuldsfull barnvänlig standard som passar företagets image.Därför anser de att det är skandal när Miley, som fyller 17 i November först visar ryggen på foto av Anne Lebowitz och sedan ”läcker” andra fotografier ut där hon visar magen. Tjejen ber om ursäkt och säger att hon ångrar sig men sedan läcker fler fotografier ut i medierna.
Jag tror det är någon som försöker komma ur barnstjärna-facket.

Jessica Simpson hade en oskuldsfull image och tjejen kan sjunga men när hon började ta av sig kläderna steg försäljningen, det började med lite mage och snart åmade hon sig med blöta kläder i biltvätten.

Om några år går Miley klädd som en strippa och porrar sig i sina musikvideos precis som Britney Spears och Christina Aguliera.

Jag tycker att det är synd att tjejerna inte kan bygga upp lysande karriärer UTAN att ta av sig kläderna. Tittar man på MTV står killarna i stora t-shirts, kavaj eller kostym medan tjejerna dansar i bikini och smörjer in sig med olja.

Hur man blir en popstjärna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar