Sidor

torsdag, december 31, 2009

Kändis separationerna

Jennifer Aniston och John Mayer blev ihop igen lagom till Oscarsgalan. Men efter att han fått följa med blev han tydligen kall igen och hon blev tvungen att dumpa honom. Han kanske bara vill få gå på oscarsgalan och visa upp sig?

Sean Penn och Robin Wright Penn lämnade åter igen in en skilsmässoansökan. De la in den första i december 2007 men försökte sedan lappa ihop äktenskapet. Något som inte verkar ha fungerat då Sean lämnade in en ny skilsmässoansökan i april i år för att sedan dra tillbaka den i maj. Men till sist lämnade Robin in en ny ansökan och lite senare sågs Sean mingla runt med nån modell.

Stackars Jessica Simpson hoppades på att få en förlovningsring på födelsedagen men istället gjorde pojkvännen slut någon dag innan.

Avril Lavine skiljde sig från maken (Deryck Whibley), de har varit gifta i tre år och ryktet säger att anledningen är att de gifte sig för ungt.

Mel Gibsons fru Robyn lämnade in skilsmässoansökan i april. Mel som fick barn med sin ryska flickvän sex månader senare hävdar att de gjorde slut tre år tidigare. Paret har varit gifta i nästan 30 år och har sju barn ihop. De sågs som ett stabilt hollywoodäktenskap och Mel ansågs vara en god katolik, nu är frågan hur dyr den skilsmässan kommer att bli för honom när de inte har något äktenskapsförord?

Det var inte det enda Hollywoodäktenskapet fick sitt slut under året då även Susan Sarandon och Tim Robbins sa tack och hej efter tjugotre år tillsammans.

Ålderskillnaden blev för mycket för lilla Hayden Panettiere och Heroes kollegan Milo Ventimiglia som dejtat lite drygt ett år.

Countrysångerskan LeAnn Rimes var gift sedan sju år tillbaka men förälskade sig i sin motspelare och ansökte om skilsmässa.

Paret i den värdelösa reality serien "Jon & Kate plus 8" (som visas på för många kanaler) ansökte också om skilsmässa. Otroligt nog finns det mer än en kvinna som vill dejta en man med ÅTTA SMÅBARN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar