Sidor

torsdag, december 31, 2009

Kändisbröllopen

Den 21 mars gifte Bruce Willis om sig med den 22 år yngre Emma Heming. Bröllopet hölls i ett av Bruces hem som ligger i Caicos islands.

Salma Hayeck och Francois-Henri Pinault gifte sig borgeligt på Alla hjärtans dag i Paris men ordnade sedan en fest för vänner och bekanta och gifte sig igen den 25:e april. De har dottern Valentina Paloma tillsammans, född september 2007. Paret gjorde slut under 2008 och det ryktades att Pinault även var far till Linda Evanglistas son (född october, 2006) - Linda har dock inte sagt ett ord om vem som är pojkens pappa (och jag tror att det bara är ett rykte). Hur som helst verkar Salma och Pinault ha hittat tillbaka till varandra.

I maj gifte sig Maggie Gyllenhaal med kärleken Peter Sarsgaard i italienska Brindisi. De har dejtat sedan 2002 och har en 2-årig dotter.

Hugh Hefners före detta flickvän Kendra gifte sig den 27:e juni med sin basketspelare, Hank Baskett. Ett bröllop som hölls hos det gamla exet på Playboy mansion. Vi har ju fått följa Kendra, Bridget och Holly i "The girls next door" och nu kommer även Kendra att ha en spin-off serie på livet som nygift. Det borde bli roligare än "Newlyweeds". Bara Kendras skratt är roligare.

1:a Augusti gjorde Mark Wahlberg slag i saken och gifte sig med modellen Rea Durham som han har tre barn med (Ella Rae, 5, Michael, 3, och 10-månader gamla Brendan Joseph). Det blev en intim ceremoni med tolv gäster i katolska kyrkan i Beverly Hills. Men bruden hade en väldigt fin klänning!En annan som gifte sig samma dag var Ali Larter och fästmannen Hayes MacArthur. (Ni vet hon i "Heroes".) Hon klädd i Vera Wang och han i Ralph Lauren.

Mary Lynn Rajskub (hon som spelar Chloé i "24) gifte sig med den personliga tränaren Matthew Rolph i Las Vegas den 1:a augusti. Matthew är även pappan till hennes son Valentine Anthony Rolph.

Alyssa Milano gifte sig med Hollywood agenten David Bugliari till tonerna av John Lennons "Imagine" iförd en klänning från Vera Vang och en bukett liljekonvaljer den 15:e augusti. Det är Alyssas andra äktenskap men det förra varade bara elva månader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar