Sidor

fredag, mars 12, 2010

Illspekobebisen

Här är min bebis i morse. Zandra efterlyste ju mindre smickrande bilder på de små, så varsågod säger jag. Så här ser bebisen ut när hon är riktigt illspecko*. Det är den enda effekten man får av magläget. Här ska det tydligen inte tränas att lyfta något huvud, det hon övar i det läget är snarare hur högt hon kan skrika med munnen nedåt. Ser hon sin mamma blir hon ännu argare och tycker att jag ska ta upp henne och det medetsamma. Hon fortsätter att vara arg ett tag efteråt också och man känner sig överjävlig.
Så trots att BVC säger att jag ska ha henne så "en stund då och då" kan jag inte hjälpa att jag undrar om man verkligen måste plåga sin bebis när hon verkligen inte vill?

* Pitemål för riktigt arg, nästan folkilsken.

5 kommentarer:

 1. sv: Ja, precis. Just nu är bodiesar så mycket smidigare. Har hon tröjor på sig nu slutar det bara med att hon visar hela magen så fort man lyfter eller håller i henne :P Du har en söt liten arg tjej där :D

  SvaraRadera
 2. Så söt :)

  Jag tror jag hade gått under jorden om mitt kaffe var slut när jag vaknade på morgonen.Men så blir nog aldrig fallet då jag laddar kaffet innan jag går och lägger mig.Jag tycker däremot att det tar SÅ lång tid för kaffebryggaren att brygga klart (trots att det går väldigt fort) att jag hinner ta en kopp innan det blitt klart.Det är m.a.o väldigt starkt ;)

  Kaffe + tidiga mornar är nog kanske en anledning till att du börjat med det?Om ni inte eran donna vill ha sovmorgon vill säga.

  SvaraRadera
 3. *skratt* Vilken rolig bild! Ja de kan verkligen ha humör och mycket egen vilja vid väldigt tidig ålder de små raringarna.

  SvaraRadera