Sidor

måndag, januari 24, 2011

Stockholmsweekend, fredag

I helgen har jag och Alva varit i storstaden, dvs Stockholm. Vi skulle åka med 10-planet. Vid säkerhetskontrollen lastade jag upp våra grejor och Alva trillade ungefär samtidigt men en lång man var snäll nog att ställa henne på fötter igen. Jag tror hon blev lite rädd, för när jag tog upp henne två sekunder senare hade hon stora blanka ögon och var lite röd (gråten var nära).
Så fick hon äta gröt i caféet och så tultade hon omkring lite innan vi skulle gå på planet. Hon skrek inte och fick en smörgås att gnaga på samt dricka vatten ur en plastmugg (det är roligt).
Malin mötte oss på centralstationen och så fikade vi på ett café. Jörgen kom och hämtade min stora resväska och så gick vi på stan i några timmar.Sedan åkte vi tunnelbana hem och så när vi kom hem åt vi ost och kex, drack lite vin och pratade en massa. Det var en GRYMT god mögelost måste jag säga. Hårdosten med fikonmarmelad på var helle inte illa och så hade de ett fiffigt ostfat som man kan skriva ostnamnet på.Det är ju rea nu. Höstkollektionerna ska säljas ut och göra plats för vårens nyheter. Så jo, Alva har fått lite kläder.En rolig mössa från Åhléns. Hennes lite lockiga fjun kan se ut som värsta burret ibland när hon sovit. :)Till sommaren kan hon ha den här piratinspirerade dressen. Till sommaren kanske det är tillåtet att sätta en scarfs på hennes huvud, vi får se...(också Åhlens)En stickad klänning och så den där kaninen. Hon skulle få den så hon fick hålla i den medan vi gick runt i butiken och sedan när vi skulle betala blev det stora protester när jag skulle ta av henne kaninen för att läsa av streckkoden. Men jag håller ju med om att den var väldigt fin.Den här klänningen tyckte jag var alldeles underbar. Så det kunde jag inte låta bli att köpa.

1 kommentar:

  1. Det var riktigt roligt att ha er här hos oss. Det gick bättre än jag trodde med en bäbis här:) Kram

    SvaraRadera