Sidor

tisdag, april 26, 2011

Påsk

Det var oerhört länge sedan jag deltog i tisdagstemat.
Men idag är det påsk på tapeten så här kommer mina påskbilder.Vi har haft fint påskväder och njutit gärnet utav våran altan. Där kan vi sitta och dricka morgonkaffet i morgonrock utan att behöva hälsa på folk som går förbi på gatan. (På framsidan känns det konstigt att sitta i morgonrock.) Snön har smält i rasande fart dessa dagar och jag har fräknar på näsan.Vi har haft påskmiddag hos oss och varit bortbjudna hos svärmor, så svärmor fick ett påskkort av Lillan.
Innan pojkarna kom hann vi äta en vuxenmiddag och prova att göra potatistimbaler - ett recept jag hittade via Monstermalla och velat prova länge men pojkarna skulle nog inte uppskatta dem och vi håller inte på och lagar flera olika rätter. Vi ska ändra lite på receptet och då återkommer jag med det om de blir bra. De vi gjorde smakade mest potatismos och alldeles för lite getost.Förrätten var enkel men supergod - vi hade ju ändå getost. En superförrätt! Egentligen skulle det vara pinjenötter med det hade vi inga. Å hade vi haft det så hade dom nog varit så gamla att jag inte vågat använda dem sen jag läste om pinjemun.Den middagen åt vi ingen dessert, eller rättare sagt så ringde jag till min pappa och sa att han var tvungen att åka och köpa tårta åt sin sambo tills i skulle komma och dricka kaffe. :)
(Hon fyllde år så då ska man ju få tårta.)

3 kommentarer:

 1. mmm det ser gott ut! vår vart faktiskt inte så mosig, har dock bara testat timbalen en gång - vet inte om jag vågar prova igen :P

  SvaraRadera
 2. Antar att du bor långt norrut eftersom ni har snö kvar, här är det nästan sommar ;-)

  SvaraRadera
 3. Åh si bra att dom växer snabbt!Våra är så...Vildvuxna,typ.Lite glapp på vissa ställen medan vissa buskar är enormt stora.det är även mycket gräs och ris i dem så vi tar den enkla vägen och kapar ner dem rejält!Sen om vi planterar nya häckar i sommar (där träden är nu) får vi se,men det ska rensas ordentligt på gården =)
  Har ni några gårdsplaner för sommaren?

  SvaraRadera