Sidor

tisdag, januari 15, 2013

Rea shopping

Jag fick ett mail om att det var rea och klickade snabbt ner ett par långkalsonger i kundkorgen. Sen råkade det slinka ner två snygga tröjor också. Jag hade tänkt ta båda en i storlek 110/116 (i växten) men då hann den svarta ta slut innan jag hann till kassan så det fick bli en i 98/104, fast vi egentligen inte behöver några fler i den storleken. Den var ju väldigt fin.
Långkalsongerna var ju verkligen superfina, det är nästan synd att dölja dom i ett par byxor. Men det händer rätt ofta när jag hämtar på dagis att lillan springer omkring i långkalsonger så vi lär nog se dom ibland ändå.

4 kommentarer:

 1. åh vilka härliga färger!!

  SvaraRadera
 2. Det är så frustrerande. Och precis som du skriver; Det är bara på kvällarna! På nätterna ammar jag förvisso varannan timme, men han somnar om direkt. När han vilar på dagarna så sover han länge. Men på kvällen...Jasi, MAX en timme om vi har tur, ibland bara 5 minuter, då vaknar han och somnar icket om.

  Tack förresten för tipset om plankstek här nedanför. När jag ska göra en planka för första gången så ska jag gå efter ditt inlägg :)

  SvaraRadera
 3. Jaa, jag vet. Jag började gå och lägga mig när hon la sig för natten. Så hon fick ju vara upp lite längre och jag la mig rätt tidigt.
  Men sen så började jag fundera varför hon inte sover på natten när hon sover så bra på dagen.
  Lösningen var nattlampa.
  Lite irriterande när man ska lägga sig själv men hon sover fortfarande under sin rosa blomma. :)

  SvaraRadera
 4. Vi har haft både ljust och mörkt, ingen skillnad :/ Tror bara att han är en kvällsmänniska helt enkelt. men det ska vi ändra på! :) Nu har han däremot sovit snart 2 timmar i sträck! Så hoppet finns kvar då detta knappt har hänt förut.

  SvaraRadera