Pastasallad med tonfisk och kapris (2 portioner)
1 burk tonfisk
0,25 dl kapris
0,5 dl kesella
1,5 msk creme fraiche
0,5 rödlök (i små bitar)
Salt & peppar
2 portioner fullkornspasta
Gör så här:
Häll bort vattnet från tonfisken och blanda med kapris, kesella, creme fraiche och rödlök. Smaka av med salt och peppar.
Koka pastan och blads med röran.
Serveras gärna med sallad och groddar. Ett kokt ägg hade också varit gott.
Receptet kommer från "Klaras goda gi-dagar". I den är det inte så stränga GI recept. |
jag är värdelös på att kolla kokböcker, jag bara googlar eller kollar i tidningar :)
SvaraRaderaJag har erkänt för mig själv att jag också gör det mestadels, men jag älskar att bläddra i kokböckerna.
SvaraRaderaOch det känns lyxigare att laga mat med en bok, så jag tänkte göra det lite oftare.
Har en plan att testa mig igenom alla kokböckerna till nyår. Men det kan bli svårt eftersom de är många...