Sidor

torsdag, september 20, 2007

Olika - strumpor

Det får bli ett till inlägg på Tisdagstemat i veckan...Nu handlar det om mitt strump-problem. De här strumporna har legat i lådan läääänge i väntan på att deras andra hälft ska dyka upp. De är för olika för att passa med de andra strumporna och troligen har maken gått sönder och blivit bortslängd.

Just nu känns det som om det är hål i alla mina sockar. Jag har slängt alltför många se senaste veckorna. Lådan gapar tomt. Visst är det roligt med lite mönster på strumporna men tänkte börja med att med köpa tre för priset av två och välja samma mönster på dom. Då har man alltså sex olika strumpor som passar ihop. Jag tror att det kan vara en bra plan.

Som en del av garderobsrensningen åker nu dessa i soporna.
Bye, bye!

3 kommentarer:

  1. Hehe bra idé och kul förklaring. Det är ju den eviga frågan .. vart tog de andra sockorna vägen. Jag har kört den där med ett antal lika nu och är inte helt nöjd. Det blir lite tråkigt.. Kan vara värt det förstås.

    SvaraRadera
  2. Ja, jag tror det är ett smart drag av dig att börja med bara ett mönster. Jag tror vi alla har problem med att strumpor försvinner i tvätten. Kanske skulle vi starta någon sorts strup-pool där man kunde annonsera ut sinna udda exemplar - alltid finns det väl någon som har en med samma mönster där den andra på något mystiskt vis kommit bort.fbupu

    SvaraRadera
  3. NEEEJ, släng dom inte. Vi har en massa ensamma strumpor, kanske deras andra hälft hamnat hos dig!!!! Tack för inlägget. Varför skall män ha STORA fötter och kvinnor små fina?? Tex en idrottsko i stl 37 ser otroligt snygg ut men när de tar fram 46-47 till mig, huvaligen!!!

    SvaraRadera