Sidor

lördag, april 05, 2008

Jonas Gardell show

Ikväll har jag varit och sett Jonas Gardell. En rolig show, naturligtvis. Jonas hoppar omkring på scenen med massor av energi trots att han var lite rosslig i halsen.

Jag blir ett år yngre idag och helst hade jag förstås velat fira med att äta romantisk middag med pojkvännen och/eller dricka några glas vin med min syster. Men han är i Norge och hon jobbar. Förresten så ska vi inte ha så roligt nu innan vi åker till Prag. Vi ska ha lite tråkigt så det blir extra roligt när vi åker.

Jag ska till bara Stockholm och se på Andy Warhol utställningen tillsammans med min kompis först. Härligt när man har gemensamma intressen! (och vi kommer förmodligen att ha en superkul helg...) Pojkvännen ska ha grabbweekend i fjällen så istället för att sitta hemma och tycka att han övergett mig blir det tjejweekend i storstan.

2 kommentarer:

  1. Stiltestet gav ovisst resultat. Kankse för att jag har så blandad stil. Jag ska nog försöka göra det igen. En kul grej!
    Hör gärna av dig när du är i Piteå nästa gång.

    SvaraRadera
  2. Vill bara skicka dig några grattis-kramar så här över webben! Hoppas du har haft en härlig födelsedag -det låter som att du har mycket roligt framför dig. Hoppas vi ses snart!

    SvaraRadera