Sidor

onsdag, december 31, 2008

2008 - kändisskvallret

Nu har inte kändisarna bara skaffat barn, några få har gift sig också. Tråkigt nog så har både Beyoncé (& Jay-Z), Jessica Alba (& Cash Warren) och Scarlett Johansson (& Ryan Renolds) snuvat oss på bilderna av bröllopsklänningen. Privata hemliga och pyttesmå ceremonier. Spontant tänker jag "snåla jävlar" men jag kan i och för sig förstå att man vill ha något privat.

Mariah Carey gifte sig för andra gången med Nick Cannon. De hade mer än en ceremoni och bär numera var sin bling bling ring.Jag tycker Mariah var finare nu än förra gången för flera år sedan när hon gifte sig med en skivproducent och bar en hel buske som brudbukett.

Charlie Sheen har inte heller gett upp. Trots att han fortfarande tvistar med ex-frun Denise Richards om deras gemensamma barn har han hopp nog att gifta sig en tredje gång.Frugan Brooke Mueller ska visst vara gravid med (hör och häpna) tvillingar.

Under tiden det var lagligt gifte Ellen DeGeneres sig med Portia De Rossi och någon månad senare var det inte längre tillåtet med samkönade äktenskap.

Ashlee Simpson och Pete Wentz skyndade sig att ha ett "Alice i underlandet" bröllop innan de blev föräldrar. Först förstod jag inte varför de kallade det så, men sedan fick jag se en bild på tårtan.

Skilsmässan är på g
Ja, det finns de som ska skiljas också.Liv Tyler och snart ex-maken Royston Langdon har meddelat att de skiljer sig. Pink har tappat sin make, Carey Hart som hon så glatt sjunger om i den poppiga och bra sången.
"So what" (I'm still a rockstar).
Madonna och Guy Richie hade en snabb bodelning där pressen skrev att Guy tyckte att "barnen var viktigast" och därför skulle han inte slåss med Madonna om pengar. Men det visade sig att han fått näst intill rekordbelopp av henne. Så hon passade på att ge en känga tillbaka när hon spelade en sång "for the emotionally retarded". Kul, men nu får de skärpa sig - de har ju barn ihop.

David Duchovny och hans fru Téa Leoni ska också skiljas. Först ryktades det att hon lämnat honom på grund av hans sexmissbruk men nu är ryktet att det istället är han som lämnat henne för att hon har ihop det med Angelina Jolies ex-man gamle Billy Bob Thornton. Det ena kan ju förstås ha med det andra att göra.På bioduken såg vi henne i år i en marängliknande bröllopsklänning men privat är det inte lika bra för Sarah Jessica Parker. Maken Matthew Broderick har enligt vad tidningarna skriver haft ett annat förhållande i flera månader, men de har beslutat sig för att försöka jobba på äktenskapet för sonens skull. Så vi får se hur det går för dem, jag tror de skiljer sig under 2009.De var inte gifta men vi har följt livet på Playboy mansion i "The girls next door", en rolig serie där Hugh Hefners flickvänner Bridget, Kendra och Holly visat glada miner mest hela tiden. Men nu har först Holly, Hefs favorittjej dumpat honom. Bekymrat sade han till pressen att det var tråkigt eftersom han tänkt spendera resten av livet med henne (hans liv alltså). Holly har sedan blivit ihop med magikern Criss Angel och även Kendra har flyttat ut. Hon ska gifta sig med någon fotbollspelare. Hur det blir men Bridget får vi se.Hugh Hefner går det ingen nöd på, nya blondiner har redan flyttat in men frågan är om de kan fylla tomrummet efter de gamla. Det vore kul om serien fortsatte men tjejerna, när de gifter sig och reser runt och har sig utan Hugh.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar