Sidor

torsdag, december 04, 2008

Trubbel i Sagoland

Ikväll har vi kollat på tecknat, vilket både jag och min lillasyster gillar.
Filmen hette ”Trubbel i Sagoland” men vi såg den på engelska där titeln är Happily Never after. I sagolandet håller trollkarlen reda på att sagorna får ett lyckligt slut med hjälp av en vågskål mellan gott och ont. Men så åker han på golfsemester och lämnar sina assistenter som vikarier. Det går åt skogen, Askungens elaka styvmor tar snabbt kontrollen över sagolandet. Så hur ska Askungen få prinsen nu? Prinsens bekänt Rick hoppas att det inte ska bli så eftersom HAN är kär i henne och prinsen är en idiot.

Nu såg vi den på engelska och då låter det ”You might know her as Cinderella, but I just call her Ella” och det blir lite konstigt på svenska när tjejen då heter Ungen istället för Ella. Animeringarna, tja. Det ser konstigt ut när figurerna springer eller går. Historien, nja – inte så bra.
Det är inte en Disney (Pixar) eller en Dreamworks film utan det är Lionsgate Films som gjort den och det är ju alltid kul med en ny utmanare. Nästa gång kanske det blir bättre.

Den minsta (pojk, 8 år) ger den 1 av 5 stjärnor (superkass), Jag och syrran ger den 2 av 5 (dålig). Den här filmen kommer inte att hamna i min tecknade filmsamling.

1 kommentar:

  1. Hejj!!
    Det verkar som en jätte bra film och så. och din blogg är jätte fin:)
    Ha ett riktigt gott nytt år på dej

    SvaraRadera