Sidor

torsdag, april 30, 2009

Förlovningsdagen

Idag är det ett år sedan vi förlovade oss, vilket vi ska fira med romantisk middag ikväll. Enligt tradition borde vi ha gift oss vid det här laget, men det hinner vi nog inte ordna idag.
Däremot så ligger hindersprövningen i ett kuvert brevid mig och i Kina syr dom för fullt (hoppas jag). Vi har inte bestämt något datum än.
Det blir inte ett kyrkbröllop utan borgeligt i Piteå stadshus. Vi har inte tid att åka och gifta oss utomlands. Så vi kör en snabbis och sedan kanske det blir lite fika i trädgården. Vi skickar inte ut några inbjudningar med kommer att meddela föräldrar vilken tid/dag när det är bestämt.

Sedan sätter vi igång sommarbygget. Ni skulle se sambons 3-d modell, det kommer att bli så himla bra det där! Men det kommer nog att ta hela sommaren. Om ni vill komma och hjälpa till att bygga så är det bara att kontakta arbetsledaren (sambon alltså).

Fest för vänner och bekanta blir någon gång efter vi byggt klart. Vi har inte tid att fixa som vi vill ha den nu men vill gärna ha våran fest.

2 kommentarer:

  1. First, congratulations to you, hope you can live in a happy life, nice post, thank you !

    SvaraRadera