Sidor

tisdag, april 27, 2010

Tisdagsshopping

Jag har promenerat till stan för tisdagsfikat med tjejerna idag. Sedan blev det shopping, nu när man fått lön blev det av att köpa en pennkjol jag sett på H&M, verkligen min stil. Egentligen vill jag ha den i blått som i katalogen men det finns varken i butik eller hemsida trots att nyhetsbladet just kom i brevlådan. Svart får duga istället.
Sedan var jag lite vågad och köpte mina allra första leggings.
Jag har ju tyckt tidigare att det är långkalsong känsla, och om inte varför ska jag ha strumpbyxor UTAN fot när det finns med? Men idag blev det ett par, svarta, med lite ormskinnsstruktur. (Notering: Mönstret försvann dock fort efter jag började använda dem.) Så två plagg till mig och INGA till barnet.Nä, nu ljög jag så tungan blir svart.

Barnet fick en body (med lille skutt och rosa puffärmar med prickar). I storlek 74 har hon nämligen bara 4 bodys och 2 tröjor, fler än så behöver hon faktiskt.

2 kommentarer:

  1. haha så tänker jag om leggings tidigare också.
    jag älskar den där kjolen från H&M och skulle så gärna vilja ha den... men det får blir när jag blir kontorsnissa eller nå... du blir säkert jättefin i den iaf!!

    SvaraRadera
  2. Jag har också sånna där ormskins taights, dom är sååå snygga, de var dom du hade igår då va:-) Var riktigt trevligt på middan, blev mycke vin för mig:-) /Tina

    SvaraRadera