Sidor

lördag, juli 24, 2010

Dagens loppisfynd

Bamse by Lindex och Me&i
Idag var jag på Loppisen i badhusparken redan klockan tio. Det var kråktjockt med folk. Jag fyndade några plagg för 10/15 kr styck. De är använda men helt okej ändå. Egentligen skulle jag ha storlek 80 men det är bara klänningen till vänster som är det. Resten är större. Jag har troligvis handlat kläder som barnet kan ha om två år. Men det var ju ett fynd! Otroligt nog såg nått plagg nästan nytt ut.Barnet däremot är helt överförtjust i en sån där badbok, en mjuk sak som man kan bada med (läs smaka och dreggla på hur mycket som helst). Jag har letat en sån och nu hittade jag en för en femma.Vi träffade även Mamma/Mormor och hon fyndade lite mer kläder åt barnbarnet. Hon gillar rosa och blommigt så det får nog vara förbehållet henne att ge Lillan. Fina kläder var det i alla fall.

4 kommentarer:

 1. Ja det var riktigt riktigt mysigt på Diggiloo. Rekommenderar starkt att se det nästa år ;)

  Haha, coolt att ni fick se alla.
  Förr var jag gaaalen i "kändisar". Tur att man har skärpt sig lite iaf. :)

  Hoppas allt är bra med er annars.
  Ska du gå nått på pdol ?
  Kvällstid tänkte jag :)

  SvaraRadera
 2. Nej, det blir inget pdol på kvällen för mig. Vi ska däremot ut och dricka öl i tältet på lördag kring lunch (barnvakt är fixat).

  Resten av tiden ska vi hålla oss hemma så mycket som möjigt.

  SvaraRadera
 3. vi skippade faktiskt loppisen igår, pssade på att jobba här hemma istället. får se om vi hinner dit på lördag, man kan ju missa ngt!

  SvaraRadera
 4. en likadan svartrödrandig klänning fick Sofie av Maria när hon var nyfödd. Den är så fin.

  SvaraRadera