Kycklinggratäng (4 portioner)
300 g valfri pasta3 st kycklingfileer
Salt
2 pkt bacon
1 röd paprika
1 gul paprika
1 purjolök
2 dl crème fraiche
3 dl grädde
2 påsar Ranche dip OLW
Riven ost
Sätt ugnen på 200 grader. Koka pastan. Skär kycklingfilen i mindre bitar och stek tillsammans med bacon, paprika och purjolök. Rör ihop creme fraiche, grädde och dipp. Häll pastan i en ungsfast form, toppa med kyckling och grönsaksblandningen. Slå över gratängsåsen. Strö över riven ost.
Grädda i ugnen på 200 grader ca 20 -25 min.
Först åt vi rätten hos svärmor men när jag skulle laga det hemma hittade jag inte ranch-dipp i butiken så jag köpte Holiday istället. Den fungerar bra men Ranch var lite godare. |
Jag tyckte att det var gott, snabbt fixat och lättlagat. Dottern var skeptisk och åt inte mycket med resten tyckte om det.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar