Lamm och koriender, då tyckte jag att det marockanska fatet passade bra att använda vid serveringen av maten. |
3 portioner kokt bulgur (4 blir för mycket)
En halv zucchini
1 röd paprika
2 salladslök
300 gram kryddstarka korvar
Olivolja
En halv zucchini
1 röd paprika
2 salladslök
300 gram kryddstarka korvar
Olivolja
Salt & peppar
Persilja
Persilja
Koka bulgur enligt anvisningarna på paketet. Dela zucchini och paprika. Kär korven i mindre bitar. Stek korven i olivolja i ca 5 minuter. Tillsätt paprika och zucchini och stek nån minut till. Häll sedan på bulgur och hackad salladslök.
Smaka av med salt och peppar och toppa med persilja.
Smaka av med salt och peppar och toppa med persilja.
Det gick hem hos tonåringen men dottern är fortfarande i åldern att mat inte får blandas ihop. Jag tänkte att det skulle gå vägen om hon serverades hos sin skopa före bulgur och salladslök blandade ner och hon gick sin med bulgur på sidan om. Det funkade ändå inte då hon sa sig inte tycka om couscous.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar