Sidor

söndag, juni 25, 2017

Söndagssummering


Fritids hade visst planeringsdag denna måndag istället för måndag förra veckan. Tydligen hade jag fyll i den första lappen som visst var felaktig. Så här i efterhand kan jag tycka att de borde ha sett de när de fick in lappen. Men problemet fick lösa sig med att dottern fick vara praktikant en stund, det var inte alls så roligt som hon hade tänkt sig så det blev lite ledigt med barnet istället för jobb. 
Hon hittade sedan en kompis att leka med och lekte ända till läggdags.


Resten av veckan var det jobb som vanligt, midsommar på fredagen. För mig blev det en väldigt trist midsommar utan vuxet sällskap. Vi åkte till havsbadet och lyssnade på Nimbys nya sång och så fick hon åka några åkturer på tivolit, åkte till stugan och klippte gräset och sedan hem så hon fick leka med kompis till läggdags och i lördags sov kompisen över med oss på stugan.
Vi får ha "sommarfirande" när maken kommer hem också.Veckans middagar
Måndag: BBQ kycklingben och ugnsbakad morot.
Måndag: BBQ kycklingben och ugnsbakad morot, falukorv och makaroner till ena barnet och den andra stekte sig en hamburgare istället.
Onsdag: Tacos
Torsdag: Korvstroganoff & ris
Fredag: Coop sallad
Lördag: Kyckling i cashewsås & nudlar
Söndag: Grekisk pytt i panna

Jag är glad att vi skrev en lång lista med mat vi vill äta. Lätt att plocka ihop en idé. Veckans kyckling är gott och var ett lite bortglömt och jättesnabbfixat recept. Samt att sonens önskemål med grekisk pytt inte heller var dumt, bara lite mer paprika nästa gång... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar