Sidor

söndag, mars 22, 2020

Söndagssummering
Förra helgen hjälptes vi åt att måla en "blosh" till Alvas rum och nu när hon kom tillbaka till mig så hängde vi upp den. Det blev bra.

Lilleman har fått en fotboll att leka med.


Det är nu jag har fördel av att ha ett ordinarie arbete som inte är så socialt. På sin höjd kommer nån kund in och lämnar bokföringspapper men då håller de sig på behörigt avstånd. De förkylda kunderna skickar sina papper med någon frisk person.
Men de mer sociala extrajobben jag har faller ju bort helt nu i dessa tider. Jag vet helt säkert att aprillönen blir 3000 kr lägre än den skulle ha blivit och det räcker nog inte riktigt då även omätbara inkomster faller bort, hur mycket det hade kunnat bli får jag aldrig veta. Så istället för att ordna till i lägenheten får jag nog hoppas att löningarna räcker till att köpa de där sommardäcken som bilen behöver när vinterhjulen måste tas av. Vem vet hur länge den här dippen varar?
Lilleman är i alla fall frisk nu. Han har inte behov av astmamedicin för närvarande och vi har riktigt fina kvällar efter förskolan. Han är på förskolan men i övrigt så är vi hemma. Jag besöker matbutiken utan honom och hoppas att han ska få hålla sig frisk. Ladda upp lite immunförsvar och vila kroppen från sjukdomar.

Yrkesmässigt försöker jag hålla mig ajour med vad som beslutas och hur det ska hanteras samtidigt som företagen ska hanteras i vanlig ordning. Man vet inte allt om hur framtiden ter sig nu, det är i alla fall helt säkert.

Lyssningstips.
Jag lyssnar på ett par poddar i acast, en av dem är Skäringer & Mannheimer. I dessa dagar vill man lyssna på de aktuella poddarna så jag har lagt de gamla åt sidan och lyssnar på de senaste.
Avsnitt 143 - Då de hade besök av Agnes Wold.

Veckans shopping
Jag kikade in på sqrtncompany.com och kände att nu måste jag slå till på denna innan den är helt slut. Mönstret var slut både som t-shirt och långärmad tröja men som body fanns den och det fungerar ju faktiskt fortfarande.

Syrran tipsade mig om en annons där en kvinna sålde Råskog rullvagn i turkost. Jag har sagt att jag skulle vilja ha en sån och nu dök det upp en som jag köpte fortare än kvickt. Den får nog bo i köket så fint som den matchar min Kitchenaid.
Veckans outfits:
Jag började i svarta byxor och svartrandig tröja med rött läppstift, det kan behövas en måndag.
Striped ruffled sleeves top AW18
Favourite pants AW17

Så behöll jag favourite pants med bytte till svart med vita prickar ur förra vårens kollektion.
Dots wrap tee SS19

Sen ville jag inviga kostymen från hösten.
Checked jacket + cropped checked pants AW19
Sleeveless tie blouse SS18
Axel hade sin Babblarna rollercoaster och byxor med ett äpple på baken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar