Sidor

måndag, maj 18, 2009

Jag idag

Idag har jag varit hos min nya frissa, hon heter Anna. Egentligen så har hon bara klippt mig förr och det är ju svårt att misslyckas med. Slingor däremot kan man misslyckas och jag var faktiskt lite nervös i början. Men hon gjorde det ännu bättre än någon annan gjort. Jag är jättenöjd så jag tänkte ta ett foto så sambon i Norge får se hur jag ser ut i håret numera.Nähä, det var alldeles för mörkt med självutlösaren (och jag vet en tjej som måste hänga upp lite tavlor på väggen).Provade ta kort på mig själv och spärrade upp ögonen "lite" efter ett antal blink bilder. Lite galen.Jag ger upp, det är ju håret han ska se. Sambon vet ju hur jag ser ut, åtminstone brukar han snällt följa med mig hem när jag hämtar honom på flygplatsen.Håret uppifrån, svårt att misslyckas med. Nu får ni chansen att se exakt hur superstökigt jag har det på mitt nya kontor. Men flyttkartonger, symaskin och allt sånt.Till slut kom i alla fall syrran för att hämta mera stenig jord som vi grävt upp, samt hjälpte mig ta ett normalt kort. Tack!
Så här ser håret ut.

3 kommentarer:

 1. Du blev jätte fin i håret! /Tina

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint det blev! Frisören får absolut godkänt :)

  SvaraRadera
 3. Håret är faktiskt rätt så bra när det är stylat.Men det krävs som sagt mkt fix innan det smälter in i mitt eget hår.Men det är väl livet med löshår antar jag? :)
  Jag har rätt så lockigt hår,men bilderna som fanns i tidigare inlägg var med en vågtång.Mina egna lockar är mer som ett burr,alltså inte sådär jättefina :)

  Men du blev jättefin i håret också!Riktigt fina slingor må jag säga!

  Kram

  SvaraRadera