Sidor

söndag, maj 09, 2010

GI, dag 19

Frukost: Kaffe (gigantisk kopp, barnet sover ju inte mer än en timme i stöten numera. Jag hinner knappt somna om så är hon vaken igen.).
Lunch: Omelett (tillsammans med kaffekoppen, jag och Lillan steg upp sent)

Idag promenerade jag hem till pappa och han bjöd på kaffe och en filmrulle, samt en liten bit toscanatårta. Det var gott. Jag syndade och mådde sedan illa efteråt. Sockerchocken kändes rejält.
Jag ska inte fuska mer.
Sedan traskade jag hem till svärmor där vi alla skulle äta middag. Hon hade gjort bulgur till kycklingen, helt enligt GI. Sedan bjöds vi på glass, jag tackade nej fast jag ville ha en. Maken tyckte jag var duktig.

4 kommentarer:

 1. Det går ju ändå bra för dig :) Jag kanske har frågat redan men jag frågar igen, har du ngt speciellt mål eller vill du "bara" vara nyttigare?

  SvaraRadera
 2. Jag vill väga under 60 kg, helst 58 och komma dit på ett nyttigt sätt. (Inga konstiga pulverdrycker.)

  SvaraRadera
 3. ok, ja alltså jag har ju druckit äckliga pulverdrycker, urk! itne varje dag och absolut inte varje mål utan oftast till frukost. Nu gör jag vanliga riktiga smoothies istället - mkt godare! :)
  Men är inte du rätt lång, kommer du finnas kvar om du väger så lite?

  SvaraRadera
 4. Jo, jag har också provat pulverdryck. Men tänkte att det går ju inte nu.
  Och jag har inte så bråttom.

  Jo, jag finns kvar då. 58-59,5 är bra. Jag är precis medellängd, 165 cm så enligt vissa borde man väl väga 55 då men det har jag tyckt är lite för lite för mig.

  SvaraRadera