Sidor

torsdag, maj 19, 2016

Önskelista efter Stockholmsresan

Jag var till Stockholm och umgicks med två av mina tjejkompisar. Jag shoppade inte särskilt mycket. En herrparfym som födelsedagspresent till mannen i mitt liv (men han fick den direkt), rosa glittersandaler till dottern (men de var för stora), en lila peruk till samma lilla person.

Åt mig själv köpte jag ett billigt halsband och örhängen och en ögonskugga.
Men har jag knåpat ihop en lång önskelista i huvudet.... Om resväskan varit magisk vad gäller storlek och stötsäker och plånboken varit mycket större hade det här fått följa med hem.
När vi åkte på djurpark med barnen förra året insåg jag att jag helt saknar regnkläder. Så jag tittade en del men NU har jag hittat den jag vill. Den jag skulle kunna ha i 20 år... Odd Molly monsoon rainjacket. Nu ska jag ibland gå ut och rasta en hund, oavsett väder så det kanske inte är att jag villhöver den utan jag kanske verkligen behöver den?
På Lagerhus såldes dessa snygga stora glasbehållare med kran. Perfekt att fylla med is och dryck och ställa i skuggan så kan barnen ta sig dricka utan att springa ut och in varma dagar. För varma dagar vill vi ha i sommar! Den var inte dyr, men den rymmer 8 liter.
Där fanns även en fin kanna i plast som skulle kunna få flytta hem till oss.
Jag gillade Indiskas tallrikar i turkost. Men min man vill inte ha turkosa tallrikar, så jag kanske bara köper nån enstaka att fotografera mat till bloggen på, färgen är ju fantastisk! (Men egentligen vill jag ju ha Swedish grace.)
Jag har förstås gått och suktat efter Mateus fat och kannor också, men det fotograferade jag inte just för att jag brukar göra det varje gång jag ser dem. Istället bestämde jag mig för att jag ska köpa ett någon gång i framtiden.
De här kuddarna ska flytta hem till vårat uterum har jag bestämt. Dom kommer maken att gilla också, de är även halva priset jämfört med andra kuddar med liknande utseende som jag sett. Hoppas bara att de finns på mitt närmaste Åhléns. Jag orkade inte släpa med dom hem på flyget.

2 kommentarer:

 1. Svar
  1. Min chef har skaffat en valp. Hon hade redan en hund men den lilla måste man gå ut med så jag gör det när hon är ute hos kunder.
   Den är söt den lilla valpen.
   Men VI (min familj) har inte skaffat nån hund. :)

   Radera