Sidor

söndag, maj 28, 2017

Söndagssummering

Måndag åkte vi till Luleå, jag fick en 40 min på stan och hann besöka både PoP, Lagerhaus, Gant, Lush, Åhléns och Skapa. Jackan jag sett på PoP till dottern var tyvärr inte alls lika fin i verkligheten, så nu kan jag släppa tanken på den och inte ens på Lagerhaus ville jag köpa något. Provade en Gant klänning som kunde ha varit fin och på Åhléns tänkte jag att "jag shoppar i min hemstad".

Sedan åkte jag till Doktor Hassler och han tog bort ett rött förhöjt blodkärl på näsan (en röd prick som stört mig) med laser. Det tog bara några minuter och gjorde inte ens ont. Nu syns nästan ingenting.

Tisdag auktionerade vi ut vårt gamla slitna cykelhus som hämtades onsdag.
Nu har vi bara lite skrot kvar (golvet).
Vår lediga torsdag spenderade vi i sommarhuset så nu är den gården också krattad. Skönt att ha det gjort på båda ställena. Studsmattan är monterad och dottern var nöjd men har inte hoppat en enda gång än.


Veckans middagsmat
Måndag: Coops örtkyckling med ris/rotsaker
Tisdag: Lax med basilikasås och rotsaker/potatis
Onsdag: Lasagne
Torsdag: Grillat halvspjut med grillade grönsaker och halloumi
Fredag: Kyckling quesadillas
Lördag: Lasagne rester
Söndag: Pizzakit

Veckans shopping
Badbomber
1 vattenfast penna.

Loppis-säsongen har börjat! Jag tokfyndade två nya kokböcker för 10 kr styck. De känns faktiskt som att ingen ens bläddrat i dem tidigare. Den till vänster hade flera recept med västerbottensost och den till höger var också riktigt bra.
I fredags köpte jag nya löparskor igen, tänkte att "flexrun" lät väldigt mjukt och fint mot foten. Men de ger mig ändå lite skavsår, så nu har jag tre par motionsskor som ger mig skavsår på tre olika ställen. Fick dock tips om ett mjukare märke och löparstrumpor. Strumporna har jag redan klickat hem för utvärdering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar