Sidor

onsdag, juli 29, 2015

Falukorv Caprese


Falukorv Caprese - ett snyggt namn för ungstekt falukorv (2 portioner)
0,5 kg färskpotatis
1 msk olivolja
0,5 tsk salt
200 gram falukorv
50 gram mozzarella
0,5 zucchini
1 tomat
Salt & svartpeppar
0,5 msk olivolja

Sätt ugnen på 225 grader. Klyfta potatis och vänd runt i olivolja och salt. Rosta i ugnen cirka 30 minuter.

Skär korv, mozzarella, zucchini och tomat i skivor och varva i en ugnsform. Ringla över den lilla skvätten olivolja och krydda med salt och peppar. Gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter.

Ugnsstekt korv är inte min melodi. Barnen gillar visserligen korv men då bara den. Dottern äter tomater men inte om de är varma. Det är svårt att göra alla nöjda. Jag tror inte att vi gör denna varianten igen men för den som vill så är det väldigt snabbt fixat middag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar